Interesse?

Lid Worden?

Je interesse is gewekt om lid te worden. Lidmaatschap van JCI kan een meerwaarde betekenen voor uw professionele en uw privé leven door de contacten die je er legt en de nieuwe competenties die je er kan verwerven.

Wie kan lid worden?

Iedereen kan lid worden.
De enige beperking die opgelegd wordt, is dat je tussen 18 en 40 jaar oud bent.

Daarnaast verwachten we ook een zeker engagement van al onze leden. Over die verwachtingen lees je hieronder meer.

Hoe kan ik lid worden?

Heel makkelijk: stuur een mailtje naar jcidendermonde@gmail.com. Wij contacteren je dan zo snel mogelijk om een concrete afspraak te maken.

Kandidaatlidmaatschap

Wanneer je jezelf kandidaat stelt om lid te worden van JCI Dendermonde krijg je eerst het statuut van kandidaatlid. Gedurende deze periode krijg je de kans om kennis te maken met de organisatie. Er wordt van je verwacht dat je actief deelneemt aan de activiteiten.

Na één jaar als kandidaatlid word je in principe definitief toegelaten tot de vereniging.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  •  Toegang tot tal van professionele trainingen tegen spotprijzen. JCI Vlaanderen heeft een eigen trainingssinstituut (TIF) waar eigen leden zich engageren om trainingen te geven binnen JCI. Deze trainingen zijn steeds van een zeer hoog niveau en kosten slechts een fractie van wat ze kosten op de bedrijfsmarkt.
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan tal van projecten. JCI Dendermonde heeft een grote traditie in het organiseren van interessante en ambitieuze projecten.  Als lid krijg je de kans om hier actief deel van uit te maken.
  • Toegang tot een internationaal netwerk. JCI Dendermonde maakt deel uit van een wereldwijde organisatie. Jaarlijks worden er ook verschillende congressen georganiseerd waar je in contact kan komen met leden van andere landen.
  • Last but not least: deel uitmaken van een toffe jonge bende.  Naast al het serieuze is er ook voldoende ruimte voor ontspanningsactiviteiten!

 

 

JCI Nieuwsbrief

Back to Top